Snel 100 euro lenen

 

Kleine maar dure problemen

Soms zijn er van die momenten waarop je snel wat extra geld nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je fiets een lekke band heeft en je deze gerepareerd moet hebben om weer op je werk te kunnen komen. Of je hebt geld nodig voor wat nette kleding voor een belangrijk sollicitatiegesprek. Misschien heeft je kind dringend nieuwe schoenen nodig omdat ze alweer een maatje groter gegaan is. Maar het is natuurlijk het einde van de maand en dit bedrag kan je niet meer missen. Als het een week verder was geweest, was het allemaal geen probleem, maar nu zit je met de handen in het haar.

 

Lenen bij familie of vrienden is geen optie

Dit zijn juist de momenten waarop je eigenlijk een klein geldbedrag zou willen lenen, maar hier in je directe omgeving geen kans toe ziet. Dit kan allerlei verschillende redenen hebben. Misschien vind je het bijvoorbeeld geen fijn idee om bij familie of vrienden aan te kloppen, al is het bijvoorbeeld maar 100 euro lenen. En bij het lenen van geld bij banken of bedrijven draait het bijna altijd om grote bedragen en over een lange periode om het geleende bedrag terug te betalen. En dat is juist niet wat je nodig hebt en wilt. Je wilt juist graag een klein bedrag lenen en dit ook zo snel mogelijk weer geheel terug betalen, zodat je in de toekomst niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

 

Een kleine lening

Het is mogelijk om op dit soort momenten bijvoorbeeld 100 euro te lenen, waarvoor je een redelijke bijdrage aan rente betaald. Je dient dit soort leningen vaak binnen een korte tijd weer terug te betalen, bijvoorbeeld binnen een maand of zes weken. Hierdoor hoef je niet over meerdere maanden een bedrag apart te zetten om aan je verplichtingen te kunnen voldoen en leen je ook nooit meer dan je nodig hebt. Kleine leningen zijn bovendien snel aan te vragen, waardoor je het geld in een zeer korte periode op je rekening hebt staan. Er wordt niet gekeken naar een eventuele BKR registrering, waardoor je bijna altijd in aanmerking komt voor dit type lening.