Het lenen van 50 euro

Als je 50 euro wilt lenen zonder BKR toetsing en het vandaag nog op je rekening hebben dan kan dit. Bij Ferratum kun je terecht voor een 50 euro lening binnen een uur of binnen een paar dagen. Dit is de enige aanbieder die zo’n klein bedrag heeft als minilening. Is het prima om het pas na enkele dagen te ontvangen is het lenen goedkoper. Je betaalt dan bijna geen kosten. Als de looptijd 30 dagen is dan betaal je ook maar een minimaal bedrag aan rente. Als er nood is kun je wel binnen 10 minuten geld lenen. Dan kies je voor een extra service bundel, er wordt dan extra tijd voor je vrij gemaakt om je te helpen. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. De extra kosten kunnen wel 20% zijn van het leenbedrag. Op 50 euro is dit dan 10 euro, dat is een redelijk groot percentage. Andere minilening verstrekkers werken pas vanaf bedragen boven de 100 euro.

 

Lenen bij ING

Bij ING kun je ook een soort van lenen. Hier kun je een rekening courant krediet aanvragen. Dat betekent simpelweg rood staan. Hierbij hoort een limiet van rood staan aan de hand van je inkomen. Rood staan kun je namelijk ook zien als een mini lening. De rentekosten zijn dan meteen een stuk lager dan apart lenen bij een minilening verstrekker. Zij vragen namelijk bijna altijd de maximale rente en administratiekosten. ING doet dit niet. Controleer dus altijd bij je bank wat er mogelijk is wat betreft rood staan. Dat kan zomaar goedkoper zijn dus. Het is sowieso makkelijker. Je hoeft namelijk niet bij een minilening verstrekker al je gegevens door te geven en een geheel nieuwe aanvraag te doen. Voor het rood staan hoef je immers niks te doen, je maakt gewoon gebruik van je eigen rekening.

Is dit allemaal geen optie dan kun je ervoor kiezen bij familie of vrienden lenen. Dan betaal je ook geen rente of extra kosten die je niet kunt of wilt opbrengen. Andere opties zijn er helaas niet, je kunt wel ervoor kiezen om toch 100 euro te lenen bij andere aanbieders die geen optie hebben voor het lenen van 50 euro.