Snel 500 euro lenen

Er zijn altijd van die momenten waarop alles tegen zit. Je hebt een gezin met meerdere kinderen en je wasmachine besluit net op het verkeerde moment de geest te geven.

Of je nieuwe fiets wordt al bijna op de eerste dag van het station gestolen, terwijl je hem juist zo goed op slot gezet had. Bovendien is het bijna het einde van de maand en eventuele reserves die je had zijn al aan andere onverwachte kosten opgegaan.

Het leven in de huidige maatschappij wordt immers alleen maar duurder. Maar zonder wasmachine of fiets worden dingen wel heel erg lastig de komende week of weken.

Een klein bedrag lenen

Op dit soort momenten die iedereen wel eens mee maakt is het fijn als je snel een klein bedrag, zoals bijvoorbeeld 500 euro, kan lenen. Dit soort leningen staat bekend als minileningen, waarbij het vaak om bedragen tussen de 50 en 1000 euro gaat. Het zijn uitstekende leningen voor de momenten waarop je op en voor een korte termijn wat extra geld nodig hebt. De lening dient binnen een van te voren gespecificeerde periode van meestal een aantal weken weer terug betaald te worden. Bedragen worden vaak binnen een enkele werkdag gestort. Op die manier heb je dus snel een lening afgesloten, maar heb je hem even snel weer afgelost.

Probleem opgelost

Na ontvangst van de lening betaal je het bedrag dus binnen een aantal weken of maanden terug. Hier wordt rente overheen gevraagd die je binnen dezelfde periode dient terug te betalen. Bij sommige aanbieders kan de periode wat langer gemaakt worden waarbij er vaak ook wat meer kosten gerekend worden. Zij hebben dan immers voor een wat langere periode hun geld vaststaan. Bij een minilening wordt er verder niet gekeken naar een BKR registratie; het is geheel je eigen verantwoordelijkheid. Het kan zijn dat er om een zogeheten garantsteller gevraagd wordt, maar als je deze niet hebt, dan valt dit bij veel aanbieders ook op een andere manier te regelen. Zorg ervoor dat je altijd goed op de hoogte bent van de voorwaarden.