Minilening bij Ferratum

Ferratum staat bekend om zijn eenvoud. Na de aanvraag en akkoord staat het geleende geld op je rekening binnen 24 uur. Het aflossen gaat gemakkelijk en snel via iDeal. Er is weinig gedoe en daarom is het gemak groot. Er staat zoveel mogelijk hulp voor je klaar via de klantenservice. Echter zul je deze nauwelijks nodig hebben. Er komen geen contracten of procedures bij kijken die ingewikkeld zijn, een minilening is al binnen enkele minuten aangevraagd. Een minilening kun je aanvragen vanaf 100 euro tot en met 800 euro. Ferratum biedt ook een pluslening, deze loopt van 600 euro tot en met 1500 euro.

 

Het gemak van Ferratum

Geld lenen bij Ferratum werkt erg makkelijk. Via de website selecteer je het gewenste bedrag om te lenen en je selecteert de looptijd ervan. Vervolgens upload je jouw ID-document en vul je de gegevens in. Je kiest zelf een garantsteller en daarna verifieer je jouw bankrekening. Vervolgens is de minilening aangevraagd en na akkoord staat het geld al binnen 24 uur op je rekening. Als je al klant bent is het nog veel makkelijker, binnen maar liefst 2 minuten vraag je dan al een nieuwe minilening aan. De looptijd van de lening verschilt. Bij 300 euro is het 15 dagen, van 300 tot 500 euro is het 30 dagen, van 600 tot 800 euro kun je kiezen voor 45 dagen en van 800 tot 1500 euro kun je kiezen voor 62 dagen. De rente van een minilening is 13,99%.

 

De pluslening

Tegenover de minilening staat de pluslening. Je kunt grote bedragen lenen tot 1500 euro. Het gekozen bedrag kun je in termijnen afbetalen, het eerste termijn is 31 dagen en het tweede termijn is afgelopen na 62 dagen. De terugbetaling loopt via iDeal, dat is voor iedereen te gebruiken en werkt makkelijk. Hierover is de rente ook 13,99%. De pluslening is ideaal bij een spoeduitgave, misschien moet er borg worden betaald of huur over een woning en lukt dit op korte termijn niet. Het kan ook zijn dat je plots een nieuwe auto nodig hebt of een reparatie in huis. Niet iedereen heeft altijd zo snel een groter bedrag ter beschikking en daar is de pluslening uitermate geschikt voor.