Geldshop en lenen

Omdat iedereen zo zijn eigen wensen en dromen heeft en deze vaak met heel wat uitgaven komen helpt Geldshop je bij het afsluiten van een lening. Er zijn veel opties en Geldshop helpt jou met alle mogelijkheden, voorwaarden en maandlasten om het voor jou zo passend mogelijk kunt maken. Je kunt eerst kijken hoeveel geld je kunt lenen. Je selecteert dan eerst wat voor een lening je wilt afsluiten. Dat doe je door het bedrag te selecteren en aan te geven waar de lening voor bedoelt is. Vervolgens geef je jouw situatie aan. Dat wil zeggen dat je aangeeft of je man of vrouw bent en hoe je woonsituatie eruit ziet met of zonder kinderen. Vervolgens geef je aan wat je inkomen is. Dit kan in loondienst zijn met een vast of tijdelijk contract of een ander type inkomen. Afhankelijk van het antwoord geef je aan wat je inkomen is, dit gaat over het netto bedrag per maand. Je geeft informatie over je woning, de drie opties zijn in een koopwoning, huurwoning of inwonend bij een ander. Hierover geef je informatie over de hypotheeklasten of huurlasten per maand. Na deze gegevens krijg je een specifiek bedrag waarvan Geldshop heeft besloten dat dit verantwoord is om te lenen. Vervolgens kun je een offerte aanvragen en stuur je de benodigde stukken ondertekend op. Na akkoord ontvang je het bedrag van de kredietverstrekker.

 

Diverse leendoelen

Bij Geldshop kun je kiezen tussen een persoonlijke lening waarbij de rente en looptijd vaststaan zonder tussentijds opnemen van geld en een doorlopend krediet waarbij de rente en looptijd variabel zijn maar waarbij tussentijds geld opnemen wel mogelijk is.

Op de website informeert Geldshop over allerlei veel voorkomende leendoelen. Hierbij krijg je passend advies. Bij een verbouwing is bijvoorbeeld het advies om een persoonlijke lening te nemen als al bekend is wat het exacte bedrag is. Wanneer dit nog niet bekend is of als je gaat verbouwen in fasen dan is een doorlopend krediet juist aan te raden. Zo is er voor elk leendoel een advies waardoor je makkelijker weet waar je goed aan doet.