KredietSpotter spot de voordeligste leningen

Bij KredietSpotter kun je makkelijk en snel ontdekken hoeveel je kunt lenen. Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte met de laagste rente. De KredietSpotter biedt een doorlopend krediet vanaf 4,4% rente en een persoonlijke lening ook vanaf 4,4% rente. Het doorlopend krediet is handig om altijd extra geld achter de hand te hebben, je kunt dit immers opnemen wanneer je wilt. Het heeft lage rente tarieven dus dat hoeft je niet tegen te houden. Verder kun je dit boetevrij aflossen en er is een variabele looptijd en rente. De persoonlijke lening is zeer geschikt voor de aanschaf van duurzame goederen. Denk aan een auto, medische ingreep of geplande verbouwing waarvan het bedrag al duidelijk is. Het heeft een vaste rente een vaste looptijd. Het geleende bedrag wordt afgebouwd na verloop van tijd.

 

Waar KredietSpotter bij helpt

Bij KredietSpotter bereken je makkelijk het maximale leenbedrag. Hiervoor is het netto maandinkomen nodig, het netto maandinkomen van de partner en de woonlasten. Zo kun je zien in welke situatie je hoeveel geld kunt lenen. Het lenen is vooral geschikt voor iemand die eens krap bij kas zit of een onverwachte grote uitgave moet doen. Het kan ook voorkomen dat er verbouwd moet worden, niet iedereen heeft zulke grote bedragen op voorhand maar kan het na verloop van tijd wel terugbetalen verspreid over een langere periode. KredietSpotter zoekt altijd naar een passende oplossing bij jouw persoonlijkje situatie. KredietSpotter let erop dat de rente niet te hoog is, het is zonde om geld te lenen en er een hoop rente over te moeten betalen achteraf. Daarom zorgt de KredietSpotter ervoor dat je aan de meest voordelige lening komt.

 

Hoe de aanvraag werkt

De gegevens waar KredietSpotter om vraagt zijn vooral de noodzakelijke gegevens. Ten eerste persoonsgegevens en het gewenste leenbedrag en leendoel. Dan het bruto en netto maandinkomen en de bruto huur of hypotheeklasten. Je dient ook aan te geven of je een negatieve BKR notering hebt. Zo ja dan kijkt KredietSpotter voor extra hulp en wordt informatie ingewonnen bij het BKR om een compleet beeld van de situatie te krijgen.