Geld met spoed lenen

Het kan zomaar gebeuren dat je plotseling meer geld nodig hebt dan je op dat moment bezit. Je loon wordt later over gemaakt dan gedacht of je hebt net een grote uitgave gedaan en onverwacht gaat er iets stuk dat meteen gerepareerd of vervangen moet worden. Het zijn allemaal realistische scenario’s en het kan iedereen gebeuren. Door de financiële crisis of door andere omstandigheden is het zo dat niet iedereen zich een buffer kan veroorloven en het kan ook zo zijn dat niet iedereen het fijn vindt om een groot bedrag op de rekening te hebben staan. Soms heb je ook ineens een krappe periode en kun je wel wat meer bestedingsruimte gebruiken. Om welke reden het ook is, het kan iedereen wel overkomen dat er met spoed geld nodig is. Een spoed lening heeft een paar voordelen. Het geld is natuurlijk heel vlug binnen, het terugbetalen is flexibel en de aanvraag is zo gedaan.

 

Wat houdt een spoed lening in

Een spoed lening is dan ook bedoelt als je het geld direct nodig hebt, het is een tijdelijke oplossing. In enkele minuten kun jij al geld op je rekening gestort krijgen tegen een aantal voorwaarden. Het is dan ook vaak een kleine lening en gaat niet om enorme bedragen. Meestal is 900 euro wel de maximale hoogte, men maakt er vooral gebruik van vanaf 200 euro en het meest gekozen bedrag is 750 euro. Heb je meer geld nodig dan kun je ook meerdere mini leningen met spoed aanvragen en afsluiten.

 

Bijkomende kosten van een spoed lening

Door de spoed worden er wel vrijwel altijd administratiekosten gerekend. Daarnaast dien je rekening te houden met een redelijk hoge rente. Denk aan een rente van ongeveer 15%. Hoe eerder je het af kan betalen hoe voordeliger het voor jou natuurlijk wordt, des te langer het afbetalen duurt des te hoger het rente bedrag wordt. De afbetaal termijn is echter kort, dit is een termijn van 15 tot 30 dagen bij de meeste aanbieders. Vanaf dan wordt de rente alleen maar hoger meestal. Meestal kun je echter wel iets anders regelen na een paar dagen en kun je het bedrag snel afbetalen, dan is de rente helemaal niet zo hoog maar slechts enkele euro’s. Dan is een spoed lening dus prima in de kosten.