Geld lenen bij Uwgeldonline

Bij Uwgeldonline leen je makkelijk en snel geld. Uwgeldonline is een onafhankelijk intermediair en kredietbemiddelaar. Er wordt altijd samengewerkt met diverse banken en kredietmaatschappijen. Hierdoor kunnen de scherpste tarieven worden geboden en dat maakt het lenen aantrekkelijk. Je regelt bij Uwgeldonline zelf het krediet. Jij weet het beste wat je nodig hebt en kunt dan ook het beste zelf een geschikte bemiddelaar kiezen die je gaat helpen. Uwgeldonline regelt de aanvragen online. Uwgeldonline heeft zichzelf bewezen als discreet en betrouwbaar. Er wordt altijd gezorgd voor een deskundige afwikkeling zonder losse eindjes en je hebt vrije keuze over het krediet.

 

Mogelijkheden Uwgeldonline

Uwgeldonline heeft diverse mogelijkheden. Voor een persoonlijke lening kies je voor een leenbedrag tussen de 5000 en de 70.000 euro. De looptijd van de lening bedraagt minimaal 12 maanden en maximaal 120 maanden. Het jaarlijkse kostenpercentage bij Uwgeldonline is 5% tot maximaal 12%. De maandtermijn bedraagt minimaal 70 euro. De vereisten voor het afsluiten van een lening bij Uwgeldonline is een voldoende maandinkomen en een positief BKR ofwel Bureau Krediet Registratie.

 

Diverse leningen

De financieringen aangeboden door Uwgeldonline zijn doorlopend krediet, kredietbeschermer, persoonlijke lening, tweede hypotheek en WOZ krediet. Het doorlopend krediet is voordelig en wordt gebruikt als er extra geld nodig is voor een auto, vakantie of een renovatie of verbouwing. Van tevoren wordt er een maximaal bedrag afgesproken, je persoonlijke kredietlimiet. Per maand moet er namelijk 1% tot 2% van het gehele kredietbedrag worden afgelost. Dit bestaat uit aflossing en rente en de rente kan maandelijks verschillen. de voordelen zijn dat je zelf bepaalt wanneer en hoeveel je opneemt, je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en aflossen is boetevrij. De persoonlijke lening heeft andere voordelen. Het geldbedrag wordt in een keer vrij gegeven en heeft een vaste rente.

Er is ook nog de lening voor wooneigenaren. Dit is een krediet met lage rente en is flexibel. Het doorlopende krediet is gebaseerd op de WOZ-waarde. Het geld kan opgenomen worden tot de afgesproken kredietlimiet. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer er geld wordt opgenomen en de looptijd is variabel. Rente gaat alleen over het opgenomen bedrag.